Welke suède loafers passen het beste bij mij? 10 tips om u te helpen de juiste te kiezen

Welke suède loafers passen het beste bij mij? 10 tips om u te helpen de juiste te kiezen

Veel mensen vragen zich af welke suède loafers het beste bij mij passen. Nou, dat doe ik ook, niet omdat ik probeer er slimmer uit te zien in mijn kleren, maar vooral omdat ik er comfort en warmte in zoek. Er zijn eigenlijk veel verschillende soorten suède. Dus, als ik er een ga kiezen, waar moet ik dan naar zoeken?

Welke suède loafers het beste bij mij passen

Allereerst wil ik beginnen met te zeggen dat ik graag suède loafers draag, maar niet alle suède loafers. Ik ben allergisch voor ze Alberto Bellini. Ik weet dat sommige bedrijven beweren suède van hoge kwaliteit te maken, maar als ik het in de winkel pas, zijn ze van zo'n lage kwaliteit dat ik de zijkanten nauwelijks kan zien. Dus ik heb echt veel veters nodig voor deze loafers, maar ik heb maar een paar paar, dus ik wil echt elk paar kunnen proberen voordat ik ze koop.

Een van de dingen die me hielpen bij het kiezen van welk suède, waren de uiteinden. Het is erg belangrijk dat ze bij uw schoenen passen. Dit betekent dat ze niet te ver uit elkaar mogen staan. Ze mogen ook niet te dichtbij zijn, anders komen de veters los aan je voeten. De tips zijn erg belangrijk bij het kopen van dit soort schoenen, dus houd deze tips in gedachten als je van plan bent om loafers te kopen.

Meer weten? Klik dan hier: Alberto Bellini