Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint voordat ik toepassingen in mijn bedrijfsnetwerk installeer?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint voordat ik toepassingen in mijn bedrijfsnetwerk installeer?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint voordat ik het in mijn bedrijfsnetwerk installeer? Eerst en vooral is Microsoft SharePoint geen kant-en-klaar product; het is eerder een op maat ontworpen modulair platform gebouwd op het web met behulp van technologie├źn zoals ASP, PHP, Cold Fusion, JSP, MS-SQL, XML en meer. Denk maar aan Android- en iOS-apps: dat zijn platforms die op het web zijn gebouwd, wat betekent dat u ze veel gemakkelijker kunt aanpassen en afstemmen op uw behoeften en vereisten dan bij andere platforms. Dus wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint voordat ik het in mijn bedrijfsnetwerk installeer? Als u al een bestaand SharePoint- of ander zakelijk netwerk heeft, zal het installatieproces een stuk eenvoudiger en minder tijdrovend zijn, zeker als u SharePoint al gebruikt in uw organisatie. Als u echter van plan bent SharePoint op een gloednieuw bedrijfsnetwerk te installeren, moet u eerst de basisfuncties en voordelen kennen voordat u een toepassing installeert of wijzigingen aanbrengt in een bestand.

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint

Een belangrijke functie die u moet weten over Microsoft SharePoint voordat u toepassingen installeert of wijzigingen aanbrengt in uw bestanden, zijn verbeterde beveiligingsinstellingen Sharepoint online. Deze software bevat verbeterde beveiligingsinstellingen die hacken en malware-aanvallen van externe aanvallers helpen voorkomen en ongeautoriseerde gebruikerstoegang voorkomen. verbeterde beveiligingsinstellingen om hacking en malware-aanvallen van externe aanvallers en ongeautoriseerde gebruikerstoegang te voorkomen.

Wat moet ik behalve deze nog meer weten over Microsoft SharePoint voordat ik het in mijn netwerk installeer? De derde belangrijkste functie die u moet weten over Microsoft SharePoint voordat u een toepassing installeert of wijzigingen aanbrengt in uw bestanden, is de beschikbaarheid van Microsoft Office 365. Office 365 biedt gebruikers de mogelijkheid om Word-, Excel-, Power Point- en PowerPoint-software te installeren, evenals webapplicaties zoals MS Sitebuilder of MS FrontPage.

Meer informatie: https://sharepointmodules.nl/