Wat moet ik weten over Microsoft SharePoint?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint

Wat moet ik weten over Microsoft SharePoint?

Als u in een bedrijf werkt en Microsoft SharePoint voor bedrijfstoepassingen wilt gebruiken, zijn er enkele basiszaken die u moet weten. Een ding dat erg handig is, is de mogelijkheid om bestanden op uw SharePoint-sites op te slaan en ze te doorzoeken. Dit kan gedaan worden met de geavanceerde zoekmogelijkheden of door gebruik te maken van de standaard tekstzoekfunctie. U zult ook merken dat SharePoint u toegang geeft tot veel verschillende soorten inhoud, evenals agenda's, contacten en taken waarmee u kunt werken op manieren die u nooit voor mogelijk had gehouden.

Een van de handigste toepassingen van SharePoint is de mogelijkheid om uw werknemers e-mailupdates te laten ontvangen en zelfs e-nieuwsbrieven via internet te laten lezen. U zult merken dat er veel andere toepassingen zijn die het werken binnen SharePoint nog gemakkelijker maken dan het al is Sharepoint online. Wanneer u over deze toepassingen leert, moet u ervoor zorgen dat u de toepassingen bekijkt waarmee u uw site kunt aanpassen en niet overal dezelfde functies op internet kunt gebruiken. U zult ook ontdekken dat er veel verschillende websitebouwers zijn die u kunt gebruiken wanneer u voor het eerst met SharePoint aan de slag gaat, zodat u alles vanaf nul kunt bouwen en een volledige website kunt bouwen waar u trots op kunt zijn. Niets is immers erger dan de informatie van uw hele bedrijf op één pagina te hebben, toch?

Het laatste dat u over Microsoft SharePoint wilt weten, is dat er veel verschillende manieren zijn om uw bedrijf georganiseerd te houden. Als u papieren documenten heeft die u moet kunnen inzien, kunt u het intranet gebruiken om uw bestanden te bewaren. Aan de andere kant, als u zich meer bezighoudt met een virtueel bestand, zult u blij zijn te weten dat SharePoint u de mogelijkheid biedt om het op een VDI op te slaan en vervolgens anderen in uw bedrijf toegang te geven tot het via een webportaal. Het maakt niet uit wat voor soort informatie u wilt opslaan, u zou een manier moeten kunnen vinden om dit te doen met de beschikbare applicaties.

Meer informatie op: Sharepoint modules