Tips voor het kopen van vlees voor uw volgende barbecue

Barbecue is iets dat al lang geleden bestaat. Deze traditie is ontstaan in Afrika en verspreid over de hele wereld.

Wat in de loop der jaren is veranderd, is hoe mensen dit populaire vlees bereiden. Traditioneel werd vlees gekookt boven een vuurplaats, waarvoor veel brandstof en houtskool nodig was. Tegenwoordig hebben veel barbecuerestaurants hun eigen kookgelegenheid binnen. Op deze manier is koken geen probleem, want vlees voor BBQ koop je gewoon bij je plaatselijke winkel.

Runderborst, biefstuk, kipkoteletten, kippenvleugels, kalkoenham, varkenskarbonades, schouderbraadstuk en varkenskarbonades zijn enkele van de vele stukken vlees die worden gebruikt bij Amerikaanse barbecues. De langzame en lage kookmethode die gewoonlijk wordt gevolgd door barbecue, kwam ten goede aan dit soort vlees. Terwijl ze langzaam koken, is hun aroma onvergetelijk en heerlijk. De meeste mensen kopen deze stukken liever voor hun barbecues dan naar buiten en kopen de stukken die ze al in hun vriezer hebben.

Barbecuevlees kan worden gekookt met een aantal sauzen. De meest populaire bij de meeste gelegenheden is barbecuesaus, die goed past bij runderborst, kip, varkensvlees en de andere favoriete stukken vlees voor barbecues. Veel barbecues hebben hun eigen unieke versies van barbecuesaus, die rode of groene saus kan bevatten. Enkele hiervan zijn: BBQ-saus, Sweet And Sour, Memphis Style, Colby-Jack, Thick Rub en California Barbecue.

Andere uitstekende stukken vlees voor de barbecue zijn karbonades en rundersteel. Varkenskarbonades en rundersteel worden beide gebruikt bij barbecues. Deze bezuinigingen zijn zacht maar niet taai. Het vlees is op smaak gebracht met een saus of marinade. Enkele van deze delen zijn: Canadees spek, Old Bay Seasoning, Texas Style Red Bandole en Memphis Style Red Ass.

Kip is de meest voorkomende vorm voor barbecues.

Voor kip kun je borsten, poten, vleugels, kwartjes, vleugels, staart en drumsticks kopen. Voor varkensvlees kunt u kippenbakken, karbonades, poten, vleugels, staart en kwartjes kopen. Om gebraad te maken, kunt u hele kippen kopen of u kunt stukjes kip kopen en ze zelf roosteren. Er zijn tientallen recepten voor kip die je op internet kunt vinden.

Wat voor stuk vlees u ook besluit te kopen voor uw volgende barbecue, probeer het te kopen in dezelfde winkel waar u uw grills koopt. Dit garandeert versheid. Als u uw grill bij een plaatselijke barbecuewinkel koopt, vraag hem dan wat het beste vlees in de winkel verkrijgbaar is en ga daarheen om het op te halen. Vraag de vleesverkoper bij het kopen bij een supermarkt wat de beste stukken bbq-borststuk zijn. Een goede slager kan je helpen het beste stuk vlees te selecteren op basis van wat je lekker vindt en wat je weet over koken.

Neem een ​​kijkje op deze website: https://cooltomeatyou.nl/