Tips voor een tekening van een vogelhuisgebouw

Vogelhuisje bouwen tekening

Tips voor een tekening van een vogelhuisgebouw

In een bouwtekening van een vogelhuisje moet het dak van de constructie worden gedefinieerd en moet het gebruikte materiaal dik genoeg zijn. Vervolgens moet het frame, dat het hoofdlichaam van het gebouw is, een kleine opening in het midden hebben voor voedings- en nestdoeleinden. De gevelbeplating kan een effen of decoratief materiaal zijn. De basis van het vogelhuisje moet een eenvoudige doos zijn. Als je klaar bent, kun je een vogelbad en een vogelvoeder aan het ontwerp toevoegen.

Vervolgens teken je het dak van het vogelhuisje . Dit gebeurt met behulp van de schuine lijnen. Het dak is gemaakt van driehoeken en de voorkant is gemaakt van twee cirkels van verschillende grootte. Voeg vervolgens een standaard toe aan het vogelhuis en teken de onderste lijn en schuine lijnen. De overige delen van het vogelhuisje zijn opgebouwd uit de schuine lijnen. Zorg ervoor dat u de instructies op de sjabloon volgt.

Stap twee bestaat uit het opschrijven van informatie over het vogelhuisje. Via de navigatiebalk aan de linkerkant kun je verschillende sites opzoeken. Deze sites zijn rijk aan informatie die u voor uw project kunt gebruiken. Je moet ook het materiaal dat je hebt verzameld toevoegen aan je presentatieboekje. De eerste paar pagina's van het boekje worden afgedrukt en ter beoordeling ingeleverd. Voor de derde stap schets je het ontwerp van je vogelhuisje. U kunt nu naar de volgende stap gaan.

Voor meer informatie klik je hier: Bouwtekeningenhout.nl