Tips over waar u Bitcoin kunt kopen

Tips over waar u Bitcoin kunt kopen

Als je hebt besloten een Bitcoin-investering te starten, heb je je waarschijnlijk afgevraagd waar je de cryptocurrency kunt kopen. Er zijn verschillende manieren om bitcoin te kopen, afhankelijk van uw behoeften en uw ervaringsniveau. Hier zijn enkele van de meest populaire opties. Bitcoin kopen kan via exchanges. Zodra u een cryptocurrency-uitwisseling heeft gekozen, ontvangt u een e-mail met een link die u naar uw accountdashboard brengt goedkoop bitcoin kopen. Daar vindt u stappen om bitcoin te kopen, die van beurs tot beurs verschillen. Deze stappen omvatten over het algemeen het voldoen aan anti-witwas- en Know-Your-Customer-regels.

Allereerst is Bitcoin in sommige landen geen wettig betaalmiddel, dus u moet ervoor zorgen dat uw portemonnee veilig is. Als u uw portemonnee verliest, kunt u zichzelf buitensluiten van uw Bitcoins. Veel bedrijven accepteren Bitcoin echter als een legitieme vorm van betaling. Bitcoin wordt geaccepteerd door veel grote bedrijven, zoals Dell en Microsoft. Verschillende pizzeria's en luchtvaartmaatschappijen accepteren ook Bitcoin. Hoewel de Verenigde Staten er geen legale valuta van hebben gemaakt, wordt het in veel delen van de wereld algemeen erkend als een vorm van valuta.

Het kiezen van een uitwisseling op basis van hoe u van plan bent om voor uw bitcoin te betalen, is een slimme zet. Niet alle beurzen accepteren creditcards, dus zorg ervoor dat u vergelijkt voordat u bitcoin koopt. Bovendien zijn de kosten die door creditcards in rekening worden gebracht hoger dan die van Bitcoin, en het kan zijn dat ze uw kaart niet eens accepteren. Een bankrekening is een veiligere keuze als u van plan bent een grote hoeveelheid bitcoin te kopen. Hiermee kunt u snel en gemakkelijk geld overmaken. Bovendien zullen veel beurzen afzien van creditcardkosten.

Voor meer informatie zie: https://bitcoinmeester.nl/