radiatorconversie – 10 tips voor uw doe-het-zelfproject

radiatorconversie – 10 tips voor uw doe-het-zelfproject

Heeft iemand hier een radiatorconversie gedaan van een Cherokee van vóór 90 naar een nieuwere? Iedereen die lassen kent, weet dat als je iets stoers wilt, je bij roestvrij staal moet blijven. Dus nu ik de ombouw heb gedaan, ga ik het binnenkort weer doen voor een andere auto. Zal waarschijnlijk iets in een EJ-stijl zijn, en ergens rond die tijd zou ik kunnen besluiten om nog een hele radiatorombouw te doen.

Iedereen die een idee wil hebben van wat ze zouden moeten gebruiken of waar ze aan denken als ze dit doen, bekijk deze threadstarter. Dit is verreweg de meest nuttige informatie in dit artikel. Van wat ik begrijp, moet je, nadat je je VIN-nummer hebt ingevoerd, vertellen welk jaar, merk, model en stijl je krijgt verwarming ombouw praxis verwarming ombouw. Ziet er goed uit op mijn Cuda, dus daar zal ik mee beginnen.

Van wat ik heb gelezen, is het eerste dat u doet uw HVAC-systeem verwijderen en aan het achterframe bevestigen. Nu moet je je onderzoek doen naar hoe je de exacte afmetingen en specificaties kunt krijgen voor de leidingen die je nodig hebt. Als je die eenmaal hebt, is het gewoon een kwestie van ze allemaal samen te voegen en alles samen te voegen. Hieronder staat een link die ik heb gegeven in een van de artikelen over radiatorconversie, je kunt die bekijken voor een aantal hele leuke tips.

Klik op de link: Radiatorombouw op maat