Laaggeletterdheidstraining Voor wie?

Laaggeletterdheidstraining Voor wie?

Laatst sprak ik met iemand van begin twintig, hij werkte bij een klein bedrijf met hoge winstmarges, maar hij had echt problemen met het werven van nieuwe werknemers omdat er zoveel mensen waren die niet eens hun eigen tekst konden schrijven. naam op hun loonstrook! Dat is gek! Hij bleef me vertellen hoe het bedrijf laaggeletterdheid rustgevend nodig had voor wie? Nou, ik denk dat als je bij Walmart of een groot bedrijf werkt, ze het beste met je voor hebben. Kleinere bedrijven en kleine bedrijven maakt het echter helemaal niet uit.

Laaggeletterdheidstraining voor wie?

Ik denk dat wat de grotere bedrijven begrijpen, is dat als ze goedkope training aan iedereen aanbieden, of ze nu een verdomd woord kunnen schrijven of niet, ze vrijwel kunnen garanderen dat die mensen zullen blijven en doorgaan met het binnenhalen van inkomsten. Waar ze echt naar op zoek zijn, is iemand die hen kan helpen meer producten te verkopen. Het probleem is dat de meeste van deze mensen volledig analfabeet zijn en daarom is het moeilijk voor hen om te begrijpen wat er aan de hand is. Zelfs als ze dat doen, maakt het niet uit, want niemand zal hun handgeschreven notities lezen, tenzij ze een middelbare schooldiploma of iets dergelijks hebben.

Tot slot moet je jezelf afvragen "waarom geven we onze kinderen geen basisonderwijs in homeopathie, wiskunde, geschiedenis, wetenschap?" De meesten van ons hadden echt geen middelbare schoolopleiding nodig om een eerlijke kans op het leven te krijgen. We kennen de meeste belangrijke onderwerpen al en we zouden onze kinderen al op jonge leeftijd moeten kunnen leren: "Maak je geen zorgen over lezen of schrijven, schrijf gewoon je aantekeningen op!" Overweeg dit alles in 2021.

Klik op de link: https://hetsen-visschers.nl/