Hoe Bitcoins op een goedkope en gemakkelijke manier te kopen?

bitcoin kopen

Hoe Bitcoins op een goedkope en gemakkelijke manier te kopen?

Veel mensen hebben gehoord over de voordelen van het kopen en verkopen van virtuele valuta, zoals de algemeen bekende valuta zoals de Amerikaanse dollar, de euro, de Japanse yen en het Britse pond sterling, maar ze weten niet hoe ze te kopen . Als je geïnteresseerd bent om te leren hoe je het kunt kopen, dan zal dit artikel je enkele goede tips geven. Als u wilt weten hoe u het kunt kopen, moet u eerst een goede internetsite zoeken die het verkoopt. Er zijn tientallen sites, dus maak je geen zorgen, en je moet vooraf geen kosten betalen.

Meld u vervolgens aan voor een gratis account. Zodra je een account hebt, doorloop je het aanmeldingsproces en maak je een account voor jezelf aan bitcoin kopen belgi├ź. Selecteer de valuta die u wilt kopen, de hoeveelheid die u wilt kopen, de betaalmethode (meestal via PayPal) en selecteer de wisselkoers die u wilt volgen. Blader door de verschillende aanbiedingen op de site, beslis welke het beste bij uw behoeften past en bekijk alle algemene voorwaarden van de verkopers.

Nu je je account hebt, kun je beginnen met shoppen voor de beste prijs en tarief. U kunt ook een bankpas of creditcard krijgen als u liever geen contant geld gebruikt, maar het kopen van Bitcoins met een bankpas of creditcard werkt net zo goed. Het enige dat u nu hoeft te doen, is de gekochte Bitcoins naar uw portemonnee te sturen met uw bankpas of creditcard. Zorg ervoor dat u het geld van uw bankrekening of van uw PayPal-rekening naar uw portemonnee overmaakt, anders verspilt u het geld. Bitcoins kopen is eigenlijk vrij eenvoudig.

Klik op deze link: https://bitcoinmeester.nl/