Hoe BBQ-vlees te kiezen

Hoe BBQ-vlees te kiezen – Veel mensen willen barbecuevlees kopen waarmee ze de lekkerste en meest smaakvolle BBQ krijgen. Er zijn veel verschillende manieren om het gewenste barbecuevlees te kopen. De eerste manier om iets te kopen, is door naar de winkel te gaan en het op te halen. Dan ga je naar een barbecueplaats of een boerderij waar ze een grote voorraad barbecuevlees en barbecuegereedschap hebben. Dit zijn twee goede opties, maar als u op zoek bent naar het meest verse vlees dat mogelijk is en het zal niet worden ingevroren, kunt u overwegen om online te winkelen en online barbecuevlees te kopen.

U moet weten in wat voor soort bbq-vlees u geïnteresseerd bent voordat u naar een supermarkt gaat.

Dit zal je helpen om je keuzes te beperken, aangezien er specifieke stukken vlees zijn die bij bepaalde soorten voedsel passen. Je moet ook bedenken hoe zeldzaam of vaak een bepaald type bbq-vlees is. Dit kan je helpen bepalen welke maat rib je moet kopen. Vraag ook om extra informatie op de verpakking, bijvoorbeeld of het vlees is gemarineerd of gerookt.

Begin met het gemakkelijkste en goedkoopste bbq-vlees dat er is, varkensschouder. Varkensschouder is verkrijgbaar in verschillende delen, van de kleinste beschikbare ribben tot een jonge os die bijna twee keer zo zwaar is als de kleinste rib. Dit is zeer betaalbaar, dus zelfs als u geld nodig heeft, kunt u er waarschijnlijk nog wat kopen. Zorg ervoor dat u goed op het etiket let en controleer op chemicaliën of conserveermiddelen. Het is beter om varkensschouder te kopen die al is schoongemaakt en voorbereid dan een die niet is schoongemaakt.

De volgende is de duurste maar vlees die beschikbaar is. Specerijen zoals ribben en briskets zijn extreem vet en moeten goed worden bereid om aanbranden te voorkomen. U wilt voor het koken eventuele losse huid wegsnijden en overtollig vet verwijderen. Briskets kunnen op elke bbq-grill worden gekookt en ribben kunnen zelfs worden gekruid met olijfolie en citroen. Dit is het duurste vlees dat je op de markt zult vinden, maar het is de prijs waard.

Als je op zoek bent naar goed bbq-vlees dat gelijkmatig gaar gaat worden, kun je het beste dry rubs kopen.

Hoewel droge rubs niet zo smaakvol zullen zijn als iets als schokkerig of gezouten vlees dat op het voedsel wordt gemotregend, zullen ze gemakkelijker te koken zijn. De meeste mensen geven de voorkeur aan rubs gemaakt met roze of gekruid zout. Je kunt thuis je eigen dry rubs maken met ingrediënten die je misschien al in je kruidenkast hebt staan.

Ten slotte moet je een aantal goede bbq-steaks uitkiezen. Hoewel de sneden er niet echt toe doen, raad ik je aan om met de biefstuk te gaan, omdat deze meestal dikker zijn dan de meeste sneden en een meer substantiële smaak geven. De keuze is natuurlijk aan jou, maar ik zou aanraden om de duurdere stukken zoals rib eye en skirt steak spaarzaam te gebruiken en alleen om het eindproduct een vleessmaak te geven.

Op deze website meer informatie: cooltomeatyou.nl