Heeft u een zenuwprobleem? Is het "zenuwachtig" om een leningaanpassing te weigeren?

Heeft u een zenuwprobleem? Is het "zenuwachtig" om een leningaanpassing te weigeren?

In de American Family Practice (AMC) wordt het woord NERVOUS als een nadrukkelijke imperatief geschreven; zoals in "Nee!" een onmiddellijke ontkenning of afwijzing: "Nee, dat kun je niet hebben." een weigering of tegenstem: "Nee, die baan kun je niet hebben." de weigering of negatieve goedkeuring: "Nee, je kunt dat appartement niet krijgen." ZENUWELIJK wordt meestal benadrukt in een context van autoriteit; dat wil zeggen, wanneer een persoon bezwaar maakt tegen iets dat wordt aangeboden.

Nee

We zouden dezelfde taal kunnen gebruiken in het politieke debat: "Nee, die baan kun je niet hebben", zei een leidinggevende die het voorstel van een andere collega kwalijk neemt. We kunnen de negatieve aspecten van het voorstel en de negatieve gevolgen van afwijzing benadrukken. Hoe sterk we ook wensen dat onze voorstellen goedkeuring krijgen, het blijft een feit dat ze zullen worden afgewezen. Het is niet dat hier een magische kracht aan het werk is. arnhem-hypotheken.nl. Het maakt niet uit hoe vaak ons is gevraagd "wat is uw probleem", we hebben nooit met vertrouwen kunnen zeggen "Ik heb hier helemaal geen probleem mee!"

De uitdaging voor de meesten van ons is om een manier te vinden om "ja" te krijgen zonder de goedkeuring van iemand hoger dan wijzelf. Het nee is onze manier om te zeggen "Ja, dat kan ik." Zonder een nee, gaat ons verzoek rechtstreeks naar de commissie waar iemand anders, misschien iemand die ouder is, de kans krijgt om het te herzien en veranderingen voor te stellen die gunstig voor ons zijn. Dit proces, indien regelmatig gevolgd, zal ons in staat stellen om precies dat te doen – niet de goedkeuring hebben van iemand hoger dan wijzelf, maar de goedkeuring van degenen onder ons in de hiĆ«rarchie.

Klik hier: arnhem-hypotheken.nl