DIY diamant schilderij foto – maak je eigen diamant schilderij foto

Diamant schilderij foto

DIY diamant schilderij foto – maak je eigen diamant schilderij foto

De DIY Diamond Painting Picture is absoluut een goed cadeau voor alle gelegenheden, of het nu Pasen of Kerstmis is, omdat het een artistiek en uniek cadeau is, geschikt voor beide geslachten. Met dit cadeau kun je voor jezelf een schilderij met diamant schilderen, aangezien de gebruikte diamanten echte diamanten zijn, dus ze zullen die klassieke uitstraling hebben. Dit is ook een goede keuze voor geliefden, die hun trouwfoto's kunnen koesteren in de vorm van een diamanten fotolijst. U kunt een fotolijst van Diamond Painting bestellen bij een van de online kunstleveranciers, die deze rechtstreeks naar uw huis zullen verzenden. U kunt er zeker van zijn dat het er geweldig uitziet en lang meegaat.

Diamanten bestaan al lang en ze verliezen hun glans niet, maar zoals ze hun glans verliezen, geldt dat ook voor de verf die je erop gebruikt. . Als u de verf wilt veranderen om aan uw behoeften te voldoen, kunt u dat doen, maar dit is een beetje lastiger dan het gebruik van gewone verf op het fotoformaat. Het is beter om de Diamond-tekengereedschappen te gebruiken om de verf te veranderen, als u dat wilt.

Om dit schilderij te maken, heb je twee canvasformaten nodig, een dikke en een dunne, snijd het canvas volgens de vereiste afmetingen van het frame en schilder de diamanten op dezelfde manier als je gewone schilderijen schildert. U hoeft geen speciale diamantverfset te kopen, maar u heeft alleen de voorraaddoos nodig, die al het gereedschap bevat dat nodig is om het schilderij te schilderen en een diamantverfkwast. Zoals je kunt zien, is dit schilderij erg gemakkelijk en kan iedereen het doen. Er is een diamantdoek op de markt verkrijgbaar en er is ook een kit beschikbaar om het te schilderen. U kunt de schilderkit selecteren bij de online kunstleveranciers.

Voor meer informatie klik je hier: https://www.mythofasia.nl/