Diamond Schilderijen

Diamond Schilderijen

Diamantschilderijen of Diamond-fotoprints zijn fotoprints die worden gemaakt door een coating van hoogglanzende, witte keramiek of porselein op fotopapier aan te brengen. Diamantafdrukken kunnen ook worden gemaakt op plexiglas, canvas, stof, hout of een ander plat oppervlak. Ze kunnen op uw muren worden weergegeven of als onderdeel van uw interieur en veel mensen genieten ervan om Diamanten-afbeeldingen te reproduceren voor eigen gebruik of om de kamer van iemand anders te versieren.

Diamant schilderij foto

Om een Diamond-fotoprint te maken, heeft u een originele foto nodig die op canvas is bevestigd. De foto moet groot genoeg zijn zodat alle lagen van de verflaag kunnen worden gezien en gewaardeerd. Mythofasia.nl. Vervolgens moet u de Diamond-foto selecteren uit de honderden die beschikbaar zijn in uw plaatselijke kunsthandel. U kiest dan een Diamond schilderij om het canvas te bedekken dat is voorbereid met een Diamond schilderij coating kit.

Het duurt meestal een dag voordat een Diamond Painting een reproductie op ware grootte heeft gemaakt. Dit betekent dat u meerdere afbeeldingen klaar moet hebben om op uw canvas te plaatsen. Als alternatief, als je een beginner bent en aan de slag wilt met Diamond Painting, maar niet zeker weet hoe je dat moet doen, is het eenvoudig om een Diamond Painting-set aan te schaffen die alle materialen bevat die je nodig hebt om de foto op te monteren je canvas. Een belangrijk apparaat dat je nodig hebt bij deze kit, is een applicator met diamantpunt, die helpt om de verf in het canvas te duwen. Als je een diamantfoto op canvas wilt maken waarop veel verschillende kleuren diamanten te zien zijn, moet je wellicht extra kleuren verf kopen die bij je Diamond-kit passen.

Meer informatie op: Mythofasia.nl