Diamond Picture toepassen van tips

Diamanten fotolijst is tegenwoordig een van de meest populaire cadeauartikelen. Ze zijn ook perfect om cadeau te doen tijdens Kerstmis, Pasen, Valentijnsdag of Verjaardag. Diamant schilderij foto is ook zeer interessant en aantrekkelijk stuk om uw huis, kantoor of een andere plek mee te versieren. Hier beschrijf ik de stappen om een diamanten fotolijst met diamanten te versieren.

Verzamel allereerst de benodigde apparatuur zoals acrylplaat, droog uitwisbaar bord, verf, stencils, meetlint, potlood, wattenstaafjes, scharen, verf, borstels en ronde diamanten. Bereid het canvas voor met behulp van het antislip rugpapier, zuurvrij en zonder accenten, olieverf in overeenstemming met de vereisten van de afbeelding. Het doel is om op de voorkant van het canvas een foto te laten bedrukken met zoveel mogelijk ronde diamanten. Gebruik de standaard tekentechnieken op het beschilderde canvas om een diamantontwerp te maken.

Gebruik indien nodig de decoupeerzaag om de vorm en het ontwerp van een diamant op het verfoppervlak te zagen. U kunt diamantvormen naar wens maken door de afbeelding te markeren met het droog uitwisbare bord met de speciale markeerstift. Maak twee of drie ruwe kopie├źn van het ontwerp op het calqueerpapier en knip het voorzichtig uit. Verf de afbeelding met het speciale droog uitwisbare bord en laat het een tijdje drogen zodat het goed kan drogen. Als het klaar is, kun je het met de decoupeerzaag snijden en het een mooie afgewerkte look geven.

Vervolgens kunt u de kit voorbereiden door het speciale acryl transferpapier schoon te maken om de afbeelding op het canvas over te brengen. Maak het canvas schoon met gewoon water om het stof te verwijderen. De volgende stap is om je hand op het canvas te leggen en de ruwe plekken en randen glad te strijken met de droge, zachte doek. U kunt een speciale reinigingsoplossing aanbrengen om de olie van het canvas te verwijderen.

De kit bevat speciaal acryl transferpapier en een speciale diamantbestendige blanke lak die het schilderij beter bestand maakt tegen krassen. De kit wordt ook geleverd met de stencils die worden gebruikt om de diamanten op de afbeelding aan te brengen en een professioneel tintje aan het kunstwerk te geven. Deze kit bevat ook een instructieblad dat dient als instructiegids om eenvoudige technieken en methoden te bieden voor het aanbrengen van de diamanten op de afbeelding. De kit bevat ook een optionele blanke lak die op de foto kan worden aangebracht nadat deze klaar is, zodat de diamanten niet doorschijnen.

Het Diamond-schilderij wordt gedaan met behulp van een diamantverfborstel en een watje gevuld met blanke lak. Dompel het penseel met een watje in de heldere lak om de diamanten op de foto te laten verschijnen. Diamanten zijn er in verschillende maten en daarom moet u de juiste borstel gebruiken die geschikt is voor de grootte van de diamanten. Wil je meerdere foto’s maken met dezelfde achtergrond, dan kun je blanke lakkwasten van verschillende formaten gebruiken.

Kijk voor meer informatie op https://www.mythofasia.nl/