De unieke kenmerken van groene metrotegels

Heb je je ooit afgevraagd of metrotegels groen zijn? metrotegels en andere tegels gemaakt van beton en / of steen kunnen een milieuvriendelijke optie zijn voor traditionele vloeren. Met een beetje moeite kunt u immers uw huis of bedrijf er milieuvriendelijker uit laten zien zonder in te boeten aan smaak, design of comfort. Bekijk in dit artikel snel hoe metrotegels u kunnen helpen.

Beton is een veelgebruikt materiaal dat wordt gebruikt voor metrotegels. Het meest gebruikte type metrotegels is een grijze betonnen kleur. Deze kleur heeft een doorschijnende kwaliteit, waardoor licht door de tegel kan schijnen en de omgeving verlicht.

Een andere veel voorkomende kleur is groen, wat de kamer een natuurlijk gevoel geeft, dat doet denken aan grasvelden.

Er zijn twee primaire soorten materialen die worden gebruikt voor metrotegels: polystyreenschuim en geƫxpandeerd polystyreen. Beide soorten producten zijn gemaakt van schuim, een soort plastic dat uitzet bij blootstelling aan de elementen, waaronder warmte, koude en vocht. Bij verhitting wordt het schuim een vloeistof die in een breed scala aan vormen en ontwerpen kan worden gegoten. Deze producten worden vervolgens gebruikt in binnen- en buitentoepassingen, afhankelijk van de specifieke behoeften en voorkeuren van de fabrikant.

Lees meer over Metrotegels heir Retrotegels