Blade 6 Triple Core Dartbord

blade 6 triple core dartbord

Blade 6 Triple Core Dartbord

Het Blade 6 Triple Core-dartbord is 's werelds meest technologisch geavanceerde dartbord en is het hoogtepunt van meer dan 30 jaar technische innovatie. De Blade-technologie van de zes generaties is verbeterd met de unieke Triple Core-sisalbasis, die zorgt voor een optimale vezeldichtheid voor maximale score. Het gepatenteerde Triple-Core Carbon systeem heeft een naadloos speeloppervlak met een hoge compressielaag. Dit dartbord is het ultieme in precisie en duurzaamheid.

Het Blade 6 Triple Core Dartboard heeft een exclusieve, dual-core basis die zorgt voor een naadloos speeloppervlak. De buitenkern met lage dichtheid zorgt voor een soepele penetratie van de dart, terwijl de binnenkern met hoge dichtheid overtollige kinetische energie absorbeert, waardoor de dartretentie en prestaties worden verbeterd Dartshopleiden.nl blade 6 triple core dartbord. De draad op het blad is gemaakt met de Density Control(tm)-technologie, die zorgt voor een betere retentie van de dart en om een geworpen bal in het scoregebied af te buigen. Dit bord is goedgekeurd voor professionele toernooien en is gebouwd volgens de specificaties van Official World Games.

De Blade 6 Triple Core is voorzien van een revolutionaire, lasergesneden anti-glare cijferring. Het webontwerp bevat ook de innovatieve Density Control(tm)-draad, die zorgt voor een optimale vezeldichtheid voor een betere dartretentie en verbeterde dartafbuiging. Het is ook 25% dunner dan standaard draad, dus je zult genieten van spelen met minder weerstand. De Blade 6 Triple Core is ontworpen om te voldoen aan de exacte specificaties van de World Darts Federation en professionele toernooien.

Klik door naar de website: Dartshopleiden.nl